Food pairing: Sztuka łączenia smaków – Wygraj zaproszenie na warsztaty kulinarne

Jak to możliwe, że z pozoru niepasujące do siebie składniki tworzą wyśmienitą potrawę o oryginalnym smaku? Jak łączyć mięsa z warzywami i przyprawami, aby uzyskać perfekcyjny smak i aromat? Na te i inne pytania odpowie 23 sierpnia Rafał Hreczaniuk, szef kuchni restauracji Tamka 43.”

foodpairing

To temat przewodni drugich warsztatów organizowanych przez markę Siemens. Są to spotkania dla blogerów organizowane co jakiś czas. Tym razem wśród gości zaproszonych będę ja oraz jeden z moich czytelników.

Jeżeli więc…

  • masz czas 23 sierpnia (przyszły piątek)
  • jesteś z Warszawy (lub nie ma problemu abyś dojechał na al. Jerozolimskie)
  • przynajmniej raz zostawiłeś komentarz na blogu (lub jesteś zarejestrowany w newsletterze)

…to masz szansę pojechać ze mną na te warsztaty. Poznać osobiście kilkoro fajnych blogerów kulinarnych. Chociaż przez chwilę zobaczyć jak wygląda nasza praca i życie „od kuchni”.

Warunek? Daj mi znać, że chcesz jechać w komentarzu pod tym postem (zostaw jakiś namiar na siebie abym mogła się potem z Tobą skontaktować). Wybiorę jedną osobę z którą spotkam się 23 sierpnia w Akademii Smaku Siemens.

Ps. Na zgłoszenie masz czas do piątku 16 sierpnia. Więcej informacji na stronie Akademii Smaku Siemens.

8 Comments

  1. Pingback: Akademia Smaku ze mną i...?kulinarna piniata – fotograficzny blog kulinarny, przepisy kulinarne ze zdjęciami

Dodaj komentarz